CURSURI ONLINE

Ana Georgescu

Sunt un trainer dedicat copiilor, cu experienta de 13 ani in educatia non - formala. In anul 2006 am pasit in lumea copiilor, lucrand in sistem ABA cu copii autisti. Am pastrat mereu cu mine aceasta lectie de viata, iar din 2009 am inceput sa lucrez in invatamantul alternativ, predand limba engleza interactiv pentru copiii unei gradinite particulare. Tot atunci am inceput sa livrez diverse cursuri pentru Centrul Gifted Education, urmand ca in 2015 sa construiesc designul curiculei de vara Gifted.

M-am format din placerea de a lucra cu cei mici si din pasiunea pentru educatie cu traineri internationali in Slovenia (TRAM - Trainers’ Learning Meeting), Viena (TsF - Trainers’ Forum) si Lituania (TAT - Train Advanced Trainers). Am avut si sansa sa experimentez metode inovative de predare ca membru activ si Senior Trainer in Federatia Europeana a Asociatiilor Studentilor la Psihologie (EFPSA), pe care am reprezentat-o si in alte contexte internationale (EMSA - European Medical Students’ Associations, BEST - Board of European Students of Technology, AIESEC - Association Internationale des Étudiants en Sciences Économiques et Commerciales si LSE - London School of Economics).

Dorinta de a sustine copiii si tinerii in dezvoltare m-a condus in misiunea mea de a experimenta cat mai mult, astfel am predat engleza si tehnici experientiale in Cehia, Polonia, Turcia si in alte tari in care am participat la organizarea unor evenimente mai scurte si cu program intensiv de 7 - 21 zile (Spania, Portugalia, Olanda, Bulgaria).

Din anul 2013 sunt colaborator British Council prin programul BritTEEN, avand ca scop imbunatatirea abilitatilor de comunicare in limba engleza pentru copii și adolescenti.

Alaturi de ei am dezvoltat programul Teen in Team, jocuri de comunicare in echipa pentru clasele 5-8. Din 2013 pana in 2015 am condus programul Bond ‘n’ Bake - cursuri de bucatarie interactiva pentru copii si parinti, in limba engleza si romana.

Fiind inspirata de experienta din mediul non - formal international, din 2016 organizez in fiecare vara programul uLEAD, cursuri de leadership si dezvoltare personala in limba engleza pentru liceeni.

Eu cred ca placerea Invatarii o putem descoperi impreuna si fiecare copil are o minte ca un diamant care asteapta sa fie descoperit si modelat pentru a straluci cat mai puternic. Fiecare copil este unic si are puterea sa transforme esenta Invatarii in lumina care il ghideaza in devenirea umana.

Va astept cu nerabdare la cursurile mele de la Bufnita din Tei - Centrul 13 Septembrie!

Update: din martie 2020 sunt si … online :)

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. De acord