ORAR Centrul Sudului - tel. 0751.02.03.62 ORAR Centrul 13 Septembrie - tel. 0756.04.28.27

Joaca de-a cuvintele – Curs de DICTIE prin Teatru

Grupa Mica
Mica
210 RON *

190 RON

*Se aplica termeni si conditii vezi detaliiSunt de acord ca Bufnita din Tei sa colecteze datele mele personale si sa ma contacteze prin email si telefonic in concordanta cu politica sa de protectie a datelor pesonale.Sunt de acord ca Bufnita din Tei sa colecteze datele mele personale si sa ma contacteze prin email si telefonic in concordanta cu politica sa de protectie a datelor pesonale.
…

Intâlneste expertul

Grupa MicaMica
1 sedinta pe saptamana, 45 min. sedinta

Dictie prin Teatru, pentru Copiii cu varsta intre 3 – 5 ani

Primii pasi, primele cuvinte…emotie pura, amintiri peste ani. Cu totii ne dorim sa prelungim cat mai mult aceasta perioada magica, cand toate grijile ne sunt spulberate de un cuvant sau de o expresie nastrusnica a piticilor din viata noastra. Dictionarul “conceput si editat” de copilasii care deprind tainele vorbirii este, fara indoiala, cea mai amuzanta si originala opera literara.

Rotunde, tepoase, zglobii, portocalii, transparente, zgomotoase, sovaitoare … cuvintele ne insotesc permanent si pretutindeni, ca niste prieteni de incredere. Si cum prietenul la nevoie se cunoaste, vom invata cum acestea ne pot ajuta in diverse situatii, acasa, la gradinita, in parc… Ne pot ajuta sa ne facem prieteni, sa ne facem mai bine intelesi, sa intelegem alte persoane, sa exprimam emotii, sa descoperim lucruri noi.

Teatru pentru Copii la Bufnita din Tei
Teatru pentru Copii la Bufnita din Tei

De ce un curs de dictie pentru copiii mici ?

Pentru ca la aceste varste sunt mult mai usor de corectat eventualele defecte de exprimare, inducand reflexul unei vorbiri ingrijite. Copiii vor invata cum se pot folosi de cuvinte pentru a exprima mai simplu si mai convingator ceea ce simt. Vor crea povesti cu propriile cuvinte si vor vedea ce putere au acestea asupra celor din jur.

Totul prin teatru !

Teatrul inseamna in primul rand joc; vorbirea este un element esential al jocului actorului. Asadar, prin intermediul jocurilor de improvizatie (adaptate temei propuse) participantii vor descoperi ca un exercitiu de dictie nu este doar ceva tehnic, ci poate deveni, in acelasi timp, o activitate foarte distractiva si educativa.

Programul Dictie prin Teatru pentru Copii va fi sustinut de actrita Oana Bineata, care ii va ghida pe cei mici prin fascinanta lume a povestilor. Durata: 12 saptamani per modul. Fiecare modul necesita reinscriere pentru o noua perioada de 12 saptamani.

Pretul cursului Dictie prin Teatru pentru Copii este exprimat lunar si are ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful redus reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii integrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs.


Centrul SUDULUI

ORAR: Sambata, 11:10 - 11:55


Centrul 13 SEPTEMBRIE

ORAR: Vineri, 17:15 - 18:00

Atelier demo - GRATUIT

Sesiunea va avea loc la Centrul 13 Septembrie, Vineri, 4 octombrie, in intervalul 17:15 - 18:00

Participarea se face pe baza de inscriere (on-line sau telefonic la 0756.04.28.27)


Vezi aici Orarul complet


Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. De acord