CURSURI ONLINE

Sah - Instrument educational si Sport!

Grupa Mijlocie
Mijlocie
Grupa Mare
Mare
270 RON *270 RON *

202 RON

202 RON

*Se aplica termeni si conditii vezi detalii

Formular inscriere la cursul - Sah
Sunt de acord ca Bufnita din Tei sa colecteze datele mele personale si sa ma contacteze prin email si telefonic in concordanta cu politica sa de protectie a datelor pesonale.
…
Grupa MijlocieMijlocie
2 sedinte pe saptamana, 60 min
Grupa MareMare
2 sedinte pe saptamana, 60 min

CURSURI ONLINE

Dragi Prieteni,

Bufnita din Tei sustine continuarea procesului de invatare in contextul creat de masurile adoptate pentru restrangerea raspandirii si eradicarea epidemiei de Coronavirus.

Programa

Cursurile de SAH au fost adaptate pentru a se integra in categoria cursurilor la distanta bazate pe Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (e-Learning) si cuprind:

 1. Sesiuni online de invatare sincrona in grupe restranse (predarea elementelor noi si indicatii de lucru pentru invatarea autonoma)
 2. Sesiuni offline de invatare asincrona – teme, link-uri catre materiale didactice online atent selectionate si exercitii specifice.
Socializam educativ, ne facem noi prieteni si, impreuna, ne continuam drumul.

ORAR

Miercuri & Vineri:
 • Grupa 8 - 11 ani. Nivel Intermediar, 14:45 - 15:45
 • Grupa 10 - 11 ani, Nivel Initiere, 16:00 - 17:00
 • Grupa 6 - 7 ani, Nivel Initiere, 17:15 - 18:15

Prima sedinta a fiecarui curs online este Gratuita

Important

Pentru cursantii care nu pot continua cursurile la Centrele noastre din Bucuresti, grupele Online vor continua si dupa reinceperea scolii.

Mai multe Detalii despre Obiectivele cursurilor Online gasiti AICI.

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!CURSURI CLASICE - suspendate pe perioada inchiderii scolilor

SAHUL … O ARTA

Alexandre Alekhine, fost campion mondial de sah si considerat de unii cel mai bun sahist al tuturor timpurilor, spunea « Ca sa devin maestru, in primul rand a trebuit sa caut adevarul, in al doilea rand sa lupt… Cu ajutorul sahului mi-am educat caracterul. Pentru mine sahul nu este joc, este o arta. Fiecare sahist talentat nu are numai dreptul, ci chiar datoria de a se considera artist”.

In cadrul acestui curs copiii se vor familiariza cu acest sport, cu cerintele jocului, cu mutarile pe tabla de sah si relatia dintre piese. Atat copiii, cat si parintii vor avea ocazia sa descopere daca o simpla curiozitate sau o placere se poate transforma intr-o pasiune si daca exista un talent special care abia astepta sa fie scos la suprafata si sa fie slefuit.

Cupa Bufnita din Tei la Sah
Cupa Bufnita din Tei la Sah

De ce SAH ?

Șahul este unul dintre cele mai complexe jocuri pe care omul le-a inventat in decursul istoriei sale. Aceasta complexitate este data de multitudinea posibilitatilor și situațiilor care pot aparea pe tabla de joc. Practic putem spune că șahul simuleaza viata reala la o scara redusa. Toate principiile si strategiile pe care le aplicam în acest joc sunt desprinse din viața noastră de zi cu zi. Prin studierea jocului de sah putem să ne dezvoltam un set de abilitati care în mod sigur ne vor ajuta să fim mai eficienți în activitățile pe care le desfasuram în viața reală.

Programul SAHUL CA SPORT (disponibil la Centrul SUDULUI)

Program sustinut de Christiansen Sava

Antrenamentul specific, combinat cu dorința de participare la întreceri organizate într-un cadru oficial, ofera sahului dimensiunea de sport.
Activitatile propuse au un grad de intensitate marit, prin comparatie cu celelalte programe, si sunt orientate catre cresterea competitivitatii cursanților în vederea obținerii succesului în competițiile sahiste. Cei mai merituosi participanti vor fi recompensati cu inscrierea gratuita la un turnee potrivite nivelului lor de varsta si competenta in Bucuresti. Accesul la acest program depinde de recomandarea antrenorului.

Fa o mutare inteligenta si adu-l pe cel mic la cursurile noastre de sah, sustinute de profesori acreditati de World Chess Federation!

Criteriul “varsta” este orientativ, repartizarea pe grupe urmand a fi facuta de Antrenor dupa evaluarea nivelului fiecarui cursant.


Centrul SUDULUI

 • Grupa 5 - 7 ani
  • Marti, 16:45 - 17:45 - Grupa NOUA, in FORMARE
  • Sambata, 09:40 - 10:40
 • Grupa 8 -12 ani
  • Marti, 17:45 - 18:45
  • Sambata, 10:45 - 11:45

Sahul ca Sport

 • Grupa 8 - 12 ani, Vineri, 18:45 - 20:15
 • Pret: 250 lei/luna (abonamentul include 4 sedinte pe luna, 90 min. per sedinta)

Pretul este aferent unui abonament lunar de 4 saptamani si contine discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii integrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs.


Centrul 13 SEPTEMBRIE

 • Grupa 5 - 7 ani
  • Miercuri, 18:30 - 19:30
 • Grupa 8 -12 ani
  • Miercuri, 17:30 - 18:30 - Grupa NOUA, in FORMARE

Vezi aici Orarul complet


Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. De acord