ORAR Centrul Sudului - tel. 0751.02.03.62 ORAR Centrul 13 Septembrie - tel. 0756.04.28.27

Atelierul de Teme la Bufnita din Tei

Grupa Mijlocie
Mijlocie
Grupa Mare
Mare

390 RON

390 RON

*Se aplica termeni si conditii vezi detaliiSunt de acord ca Bufnita din Tei sa colecteze datele mele personale si sa ma contacteze prin email si telefonic in concordanta cu politica sa de protectie a datelor pesonale.Sunt de acord ca Bufnita din Tei sa colecteze datele mele personale si sa ma contacteze prin email si telefonic in concordanta cu politica sa de protectie a datelor pesonale.
…

Intâlneste expertul

Grupa MijlocieMijlocie
5 sedinte pe sapt, 120 min sedinta
Grupa MareMare
5 sedinte pe sapt, 120 min sedinta

Dragi Parinti,

Bufnita din Tei lanseaza un program dedicat … evident, temelor.

Stim ca temele nu sunt chiar partea preferata a copiilor cand vine vorba de scoala.

Totusi, acestea sunt o etapa de cele mai multe ori necesara in completarea eficienta a procesului de invatare. Daca sunt parcurse intr-un cadru stimulant si creativ, cu un cadru didactic dedicat, temele pot deveni chiar o activitate placuta.

Va propunem prin urmare un program format din sedinte zilnice de lucru, in intervalul 14:30 - 16:30, in cadrul carora elevii de clasele I-IV vor avea ocazia sa isi faca temele la toate disciplinele (in afara de limbile straine, pentru care oferim posibilitatea participarii la cursurile Centrului dedicate limbilor engleza si germana).

Copiii vor fi incurajati sa parcurga temele individual, iar cadrul didactic (invatator ciclu primar) va interveni pentru a clarifica si consolida aspectele importante.

In functie de ritmul activitatii si de timp, invatatorul va propune copiilor si exercitii suplimentare, din culegeri dedicate nivelului lor.

Prin acest curs ne indepartam de atmosfera clasicelor sedinte de meditatii si vom invata impreuna cum sa produci schimbari in viata ta, folosind ceea ce stii deja si ceea ce poti face cu usurinta. Copiii vor invata sa se integreze mai eficient in mediul scolar, si sa isi imbunatateasca rezultatele.

Coaching Scolar la Bufnita din Tei
Coaching Scolar la Bufnita din Tei

GRUPA: Clasele I-IV, locuri limitate


Vezi aici Orarul completVino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. De acord