ORAR Centrul Sudului - tel. 0751.02.03.62 ORAR Centrul 13 Septembrie - tel. 0756.04.28.27

Ateliere Creative – “Hand Made”

Timeframe: 1 Luna per Modul

Grupa Mijlocie
Mijlocie
Grupa Mare
Mare
215 RON *215 RON *

195 RON

195 RON

*Se aplica termeni si conditii vezi detaliiSunt de acord ca Bufnita din Tei sa colecteze datele mele personale si sa ma contacteze prin email si telefonic in concordanta cu politica sa de protectie a datelor pesonale.Sunt de acord ca Bufnita din Tei sa colecteze datele mele personale si sa ma contacteze prin email si telefonic in concordanta cu politica sa de protectie a datelor pesonale.
…
Grupa MijlocieMijlocie
1 sedinta pe sapt., 120 de min.
Grupa MareMare
1 sedinta sapt., 120 de min.

Ca si ceilalti copii, copilul tau savureaza participarea la cat mai multe Ateliere Creative.

Vopseluri, panze, mozaic, pensule, lemn, papiote, fetru, adezivi, chituri, rame, sticla, panza, polistiren, pasta polimerica, foarfeci, nasturi, chiar si o mica masina de cusut … prind viata in mainile micutilor.

In plus, nimic nu se compara cu bucuria unui copil de a fi realizat el singur, mici sau … mari opere de arta, pe care, la final, sa le prezinte familiei si prietenilor.

Copilul tau castiga incredere in abilitatile sale, intelege ca prin munca, rabdare si tenacitate se pot obtine rezultate spectaculoase si, cine stie, poate la Bufnita din Tei isi va descoperi vocatia 🙂 !

Programul nostru de Ateliere Creative este pe cale sa inceapa.

Un lucru este cert: nu va fi doar o activitate distractiva; copiii vor avea ocazia de a invata si experimenta tehnici diverse de creatie si artizanat. Imaginatia si personalitatea fiecaruia isi vor pune amprenta pe toate obiectele create de ei, iar la final vor lua acasa un portofoliu de lucrari care ii va reprezenta si care le vor aminti de tehnicile invatate.

Activitatile pe care le promovam sub conceputul acestor Ateliere Creative ii vor scoate pe copii din formalismul scolaresc si le vor cultiva, in primul rand, creativitatea si increderea in sine. Copilul tau nu va avea nevoie sa fie creativ doar in medii exclusiv artistice. Creativitatea sa se poate manifesta in tot ceea ce va face: o abordare originala il va ajuta sa iasa dintr-un impas, sa aiba succes in cariera, sa dezvolte o afacere proprie, sa aduca la viata proiecte inovative.

ORAR - urmeaza a fi comunicat


Vezi aici Orarul complet


Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. De acord