CURSURI ONLINE

Cursuri de engleza dedicate copiilor de 3-4 ani

Vezi preturile
…

Intâlneste expertul

Grupa MicaMica
2 sedinta pe saptamana, 45 min sedinta
Cursurile clasice (offline) de lunga durata sunt sustinute la Centrele noastre pe durata anului scolar (septembrie - iunie). In vacanta de vara, oferim programe intensive de tip Scoala de Vara si Cursuri Online.

Engleza pentru copii mici si … ambitiile lor mari!

Nu este niciodata prea devreme sa incepi o limba straina. Creierul tau este acum ca un burete care absoarbe si proceseaza tot ceea ce il inconjoara, mai ales daca asimilarea este stimulata prin jocuri, povesti, cantelecele si jucarii.

Deci, daca esti un voinicel de 3 - 4 ani, ia-ti parintele de mana, adu-l la cursul nostru de Engleza pentru Pitici si roaga-l sa te astepte 45 de minute pana termini tu treaba 😊

Nu uita: introducerea timpurie a celei de-a doua limbi aduce beneficii nebanuite! Iti vei dezolta atentia distributiva si vei putea parcurge mai multe activitati deodata. Metoda interactiva te va ajuta sa inveti multe cuvinte si expresii, sa canti in limba engleza, sa asculti activ. Iti va dezvolta abilitatile de inter-relationare si capacitatea de integrare intr-o echipa.

Engleza pentru Copii la Bufnita din Tei
Engleza pentru Copii la Bufnita din Tei

Metoda propusa este GROWING WITH MUSIC, dedicata invatarii limbii engleze intr-un mediu relaxat, in care muzica este prezenta in permanenta.

In cadrul atelierelor sustinute exclusiv in limba engleza copiii invata prin jocuri si activitati de grup desfasurate cu ajutorul instrumentelor muzicale.

Fiecare curs incepe cu un cantec de introducere care are ca scop relaxarea copiilor si familiarizarea acestora si a profesorului cu numele lor. Acest cantec nu se schimba niciodata, face parte din structura tuturor cursurilor. Copiii canta si isi spun numele cand le vine randul.

Apoi se introduc cantece mai cunoscute care se executa pe structura finger play. Aceste cantecele ajuta la devoltarea dexteritatii copiilor si ii invata actiunile si imitarea acestora.

In cadrul altor cantece, copiii sunt incurajati sa se joace cu multiple instrumente in timp ce asculta melodii specifice care sa ii familiarize cu muzica traditionala de pretutindeni.

Alte cantece au ca scop invatarea de actiuni cu ajutorul betelor ritmice. Se invata taiatul legumelor, culesul, aratam cum ne pieptanam si ne spalam pe dinti sau chiar putem sa skiem si sa zburam cu betele. Si multe alte cantece si actiuni amuzante.

Instrumentele de baza sunt prezente la fiecare curs (egg shakere, bells, co-op band, rhythm sticks, instruments play along, parsuta).

Programul este compus din doua module anuale, urmarind evolutia si acumularile copiilor.

Durata unei sedinte de Engleza pentru Pitici este adaptata varstei (45 minute), iar frecventa recomandata este de doua sedinte pe saptamana, pentru a stimula consolidarea cunostintelor.

Atentie, incepem:

Daddy finger, daddy finger, where are you?”


Centrul SUDULUI

 • Grupa I, Luni si Miercuri, 17:45 - 18:30
 • Grupa II, Luni si Miercuri, 18:40 - 19:25
Grupa cu sedinta unica pe saptamana
 • Sambata, 12:00 -12:45
 • Pret: 150 / 135 lei. Tariful redus reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii integrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs.

Centrul 13 SEPTEMBRIE

 • Grupa I, Marti si Joi, 18:45 - 19:30
Grupa cu sedinta unica pe saptamana
 • Grupa II, Vineri, 19:00 - 19:45
 • Pret: 150 / 135 lei. Tariful redus reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii integrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs.

Bufnita din Tei este Centru de pregatire si examinare pentru Atestatele CAMBRIDGE si organizeaza cursuri de pregatire si pentru copii cu varsta peste 5 ani.

Detalii si Inscrieri AICI.

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

 • Curs Online

  -
 • Acetst curs nu este disponibil online
Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. De acord