ORAR Centrul Sudului - tel. 0751.02.03.62 ORAR Centrul 13 Septembrie - tel. 0756.04.28.27

Dezvoltare personala - "Pasaport pentru reusita"

Grupa Prescolari
Prescolari
Grupa Mijlocie
Mijlocie
255 RON *255 RON *

230 RON

230 RON

*Se aplica termeni si conditii vezi detaliiSunt de acord ca Bufnita din Tei sa colecteze datele mele personale si sa ma contacteze prin email si telefonic in concordanta cu politica sa de protectie a datelor pesonale.Sunt de acord ca Bufnita din Tei sa colecteze datele mele personale si sa ma contacteze prin email si telefonic in concordanta cu politica sa de protectie a datelor pesonale.
…

Intâlneste expertul

Grupa PrescolariPrescolari
1 sedinta pe saptamana, 50 min sedinta
Grupa MijlocieMijlocie
1 sedinta pe saptamana, 50 min sedinta

Cand ma gandesc la copii, mi se duce gandul automat la joaca, rasete, topaiala … nu ordinea, disciplina, regulile sunt primele lucruri care imi vin in minte.

Cand e vorba de copii, ordinea pare o constrangere. De aceea ne revine noua, adultilor, misiunea de a reconcilia nevoia de libertate a acestei varste cu rigorile cresterii si inaintarii spre varsta adulta. Astfel incat Cresterea sa nu fie o renuntare la universul copilariei, ci un castig si o “transformare” dorita.

Cursul meu de dezvoltare personala, Pasaport pentru Reusita, isi asuma aceasta provocare! La fel si doamna Psiholog Simona Anghel, specializata in psihologie educationala si cu o experienta solida in lucrul cu copiii.

Ce inseamna Pasaport pentru Reusita ? Este un atelier de antrenament pentru success in care, prin intermediul psihologului formator:

  • construim un demers educational pentru formarea unei personalitati armonioase si echilibrate a copilului;
  • sprijinim formarea unei imagini de sine pozitive a copilului, prin evidentierea calitatilor si a ceea ce poate face el bine si forte bine, educand gandirea de tipul ,,Eu pot”
  • valorizam aptitudinile fiecarui copil, contrubuind la cresterea sentimentului propriei valori.
Pasaport pentru reusita
Pasaport pentru reusita

Ne dorim ca cei mici sa invete sa aiba o atitudine constructiva in fata esecului, avand curajul de a incerca din nou; sa fie persoane sociabile si comunicative, iar pentru aceasta construim deprinderea de a comunica eficient si a asculta activ.

Ii invatam pe copii sa solutioneze conflictele ivite si sa gestioneze emotiile traite in diferite situatii de viata (inaintea unui examen, in calitate de participant la un concurs/competitie).

Copiii participa la Jocuri de antrenare a memoriei si a atentiei, de gandire strategica si decizie, devin personaje din poveste in jocurile de rol create, participa la dezbateri.

Efectul? Copii echilibrati, relatii armonioase cu parintii, imbunatatirea performantei scolare.

La final, copiii antrenati pentru succes primesc propriul Pasaport pentru reusita, care certifica abilitatile obtinute ca urmare a frecventarii cursului.

Structura atelierelor:

  • Modulul I Autocunoastere si dezvoltare personala (3 luni)
  • Modulul II Dezvoltarea abilitatilor sociale (3 luni)
  • Modulul III Dezvolarea abilitatilor emotionale (3 luni)

La finalul fiecarui modul se organizeaza o activitate comuna parinte-copil.

Pretul cursului este exprimat lunar si are ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful afisat reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii intergrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs.

Gasiti aici detalii despre programul de Dezvoltare Senzoriala (2-3 ani)

Centrul SUDULUI

  • Grupa 4 - 5 ani: Luni, 17:40 - 18:30
  • Grupa Claselor 0 - I: Luni, 18:40 - 19:30

Centrul 13 SEPTEMBRIE

BLACK FRIDAY: -20% pana la 30 noiembrie

  • Grupa 4 - 7 ani: JOI, 18:30 - 19:20

La Bufnita din Tei – Centrul 13 Septembrie oferim o reducere de 20% din pretul standard pentru fiecare curs nou achizitionat. Aceasta reducere este valabila timp de 3 luni (decembrie 2019 - februarie 2020) si nu se cumuleaza cu niciun alt discount.


Vezi aici Orarul complet


Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. De acord