ORAR Centrul Sudului - tel. 0751.02.03.62 ORAR Centrul 13 Septembrie - tel. 0756.04.28.27

Design Vestimentar

Grupa Mijlocie
Mijlocie
Grupa Mare
Mare
265 RON *265 RON *

240 RON

240 RON
Sunt de acord ca Bufnita din Tei sa colecteze datele mele personale si sa ma contacteze prin email si telefonic in concordanta cu politica sa de protectie a datelor pesonale.
…

Intâlneste expertii

Grupa MijlocieMijlocie
1 sedinta pe saptamana, 80 min sedinta
Grupa MareMare
1 sedinta pe saptamana, 80 min sedinta

Design Vestimetar - un nou curs la Bufnita din Tei

Preocuparea pentru imaginea proprie se poate naste din copilarie. Imaginea pe care o reflectam este parte integranta din personalitatea noastra. Stilul vestimentar poate deveni un instrument prin care ne putem exprima ca persoane in relatie cu ceilalti. Stilul romatic, stilul gothic, cel baroc sau glam rock sunt doar cateva exemple de moduri in care vestimentatia devine un limbaj prin care putem comunica un set de valori sau un stil de viata. Dar pentru dezvoltarea unui stil vestimentar este nevoie de timp si exercitiu.

Daca ai un copil “fashion lover” sau daca, dimpotriva, doresti sa ii cultivi de la o varsta timpurie o preocupare sanatoasa pentru tot ceea ce inseamna o imagine proprie bine definita, Cursul de Design Vestimentar de la Bufnita din Tei este o alegere cu stil.


Programa Sem. I

Modulul I

Notiuni de baza despre structura corpului uman: desen, crochiuri de moda si studiul corpului uman, silueta. Silueta este un factor esential in activitatea de creatie, deoarece aceasta determina conturul pe care produsul de imbracaminte il confera purtatorului.

Modulul II

Elemente plastice in designul vestimentar, Teoria culorilor, Cromatica si Compozitia.

Elementele designului vizual au fost definite ca fiind ingredientele de baza, componentele sau mijloacele prin care se realizeaza designul. Acestea sunt: linia, suprafaţa, forma si silueta, culoarea, materialul textil, elementele decorative. Fiecare dintre aceste elemente poseda anumite caracteristici pe care le vom dezvolta in acest modul.

Modulul III

Vom dezvolta idei pentru a atinge telurile dorite. In aceasta etapa, cea mai creativa, sunt produse solutii prin tehnici ca: schite, inspiratie brusca, cercetare, studiu. Acest pas corespunde cu stadiul de imaginatie creatoare, vom realiza colaje, vom studia imagini cu scopul de a realiza propuneri vestimentare.

Cursul se adreseaza copiilor cu varsta peste 10 ani si este sustinut doar la Centru 13 Septembrie.


Vezi aici Orarul completVino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. De acord