CURSURI ONLINE

Design Vestimentar

Vezi preturile
…

Intâlneste expertii

Grupa MijlocieMijlocie
1 sedinta pe saptamana, 80 min sedinta
Grupa MareMare
1 sedinta pe saptamana, 80 min sedinta

Design Vestimentar

Grupa NOUA, in FORMARE

Preocuparea pentru imaginea proprie se poate naste din copilarie. Imaginea pe care o reflectam este parte integranta din personalitatea noastra. Stilul vestimentar poate deveni un instrument prin care ne putem exprima ca persoane in relatie cu ceilalti. Stilul romatic, stilul gothic, cel baroc sau glam rock sunt doar cateva exemple de moduri in care vestimentatia devine un limbaj prin care putem comunica un set de valori sau un stil de viata. Dar pentru dezvoltarea unui stil vestimentar este nevoie de timp si exercitiu.

Daca ai un copil “fashion lover” sau daca, dimpotriva, doresti sa ii cultivi de la o varsta timpurie o preocupare sanatoasa pentru tot ceea ce inseamna o imagine proprie bine definita, Cursul de Design Vestimentar de la Bufnita din Tei este o alegere cu stil.


Programa Sem. Octombrie - Decembrie 2020

Modulul I

Notiuni de baza despre structura corpului uman: desen, crochiuri de moda si studiul corpului uman, silueta. Silueta este un factor esential in activitatea de creatie, deoarece aceasta determina conturul pe care produsul de imbracaminte il confera purtatorului.

Modulul II

Elemente plastice in designul vestimentar, Teoria culorilor, Cromatica si Compozitia.

Elementele designului vizual au fost definite ca fiind ingredientele de baza, componentele sau mijloacele prin care se realizeaza designul. Acestea sunt: linia, suprafaţa, forma si silueta, culoarea, materialul textil, elementele decorative. Fiecare dintre aceste elemente poseda anumite caracteristici pe care le vom dezvolta in acest modul.

Modulul III

Vom dezvolta idei pentru a atinge telurile dorite. In aceasta etapa, cea mai creativa, sunt produse solutii prin tehnici ca: schite, inspiratie brusca, cercetare, studiu. Acest pas corespunde cu stadiul de imaginatie creatoare, vom realiza colaje, vom studia imagini cu scopul de a realiza propuneri vestimentare.

Centrul 13 SEPTEMBRIE

 • Grupa +10 ani, Vineri, 19:00 - 20:20

Cursul se adreseaza copiilor cu varsta peste 10 ani, urmand a fi sustinut doar la Centrul 13 Septembrie.

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

 • Curs Online

  -
 • Acest curs nu este disponibil online
 • Curs Offline

  Pret Modul Lunar
 • Grupa MijlocieMijlocie
  265 RON *

  240 RON

 • Grupa MareMare
  265 RON *

  240 RON

  • mijlocie / 240 RON
  • mare / 240 RON

  Alege una din locatiile disponibile
  *Se aplica termeni si conditii vezi detalii
Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. De acord