CURSURI ONLINE

Programe After School la Bufnita din Tei – Centrul Sudului

Timeframe: After School Pt Cl. I-IV

Grupa Mijlocie
Mijlocie
Grupa Mare
Mare
1056 RON *1056 RON *

950 RON

950 RON

*Se aplica termeni si conditii vezi detalii
…

Intâlneste expertul

Grupa MijlocieMijlocie
After School pt cl. I-IV, L-V, 11:30-16:30
Grupa MareMare
After School pt cl. I-IV, L-V, 11:30-16:30

Educaţia copiilor nostri primează in fata tuturor problemelor de care ne lovim si care cer solutionare urgenta. In realitate, cea mai urgenta “problema” este asigurarea unui mediu educativ si creativ in care copiii sa se dezvolte. Pentru binele lor. Nu pentru linistea bunicilor sau a matusii, nu pentru confortul sau usurarea parintilor, desi aceste aspecte nu sunt deloc de neglijat; o stiu din proprie experienta.

Fondatorii si adeptii conceptului de invatare continua explica faptul ca un proces educational de calitate este acela care asigura o invatare continua, in timpul scolii si dupa scoala, pe parcursul anului scolar (scolile din tarile dezvoltate au program zilnic reglementat de la 08:00 la 16:00, urmate de diverse optionale), dar si pe durata vacantelor scolare, macar partial. Intr-un mod adaptat, desigur, si cu intelegerea fenomenului nu ca acumulare in stil academic, ci si – sau mai ales – ca invatare integrata in procesul de traire si cunoastere a lumii din jur, prin joaca si experimentare nemijlocita. Invatarea formala si invatarea non-formala sunt cele doua ingrediente necesare, in “dozajele corecte”.

Bufnita din Tei este un centru axat pe invatarea non-formala si pe dezvoltarea copilului prin activitati creative. In activitatile noastre zilnice incercam sa oferim, deci, ingredientul atat de necesar in procesul de formare: educatia non-formala.

In cadrul acestor programe, un loc important o vor avea consolidarea intelegerii informatiilor obtinute la scoala si efectuarea temelor. Aici trebuie sa ne cerem scuze pentru ca vom abuza de termenul “tema”, dar este o realitate pe care trebuie sa o integram in activitatea noastra. Temele exista si temelor nu le place sa fie ignorate 😊 . Trebuie doar sa ne imprietenim cu ele. Temele se parcurg individual, cu monitorizare de catre un cadru didactic specializat. Copiilor li se permite sa aiba fiecare propriul ritm, in functie de nevoile lor scolare si tipul de activitate parcurs, conform orarului. Totodata, vom avea in vedere eventualele recomandari din partea cadrului didactic de la scoala si a optiunii parintilor, precum si de evaluarile efectuate de Centru.

Dorim sa stimulam formarea grupelor cu elevi din diverse clase si diverse scoli, fenomen care va fi benefic pentru copii. Acestia vor invata sa accepte si sa relationeze cu noi colegi si vor parcurge temele şi activitatile cu alti dascali decat cei de la clasa. Astfel, dispare fenomenul de favoritism si falsa imagine de elev bun care ar putea fi proiectata de propria invatatoare. Colaboram cu doua cadre didactice cu experienta solida in invatamant, foarte apreciate de parinti si in scolile in care predau. Experienta si implicarea reala in evolutia copiilor este evidentiata si in relatia lor cu grupele de cursanti, care au un parcurs favorabil pe plan scolar si indragesc sa vina zi de zi la after school.


Programe After School

Programele se adreseaza copiilor din Invatamantul Primar si sunt configurate dupa urmatorii parametri:

Program clasic

Se desfasoara in intervalul 11:30 - 16:30 si contine, alaturi de o perioada de relaxare si servit masa, sedinte zilnice de lucru pentru efectuarea temelor la toate disciplinele, cu exceptia limbilor straine.

 • 11:30 - 12:30 - sosirea copiilor & timp de relaxare;
 • 12:45 - 13:00 - masa de pranz asigurata prin firma de catering, vesela de unica folosinta;
 • 13:30 - 16:30 - activitati educationale

ORAR: zilnic, Luni – Vineri, 11:30 – 16:30 | Pret: 1056 RON 950 RON

Program scurt “Atelierul de Teme”

Program format din sedinte zilnice de lucru, in cadrul carora elevii de clasele I-IV vor avea ocazia sa isi faca temele la toate disciplinele in afara de limbile straine, pentru care oferim posibilitatea participarii la cursurile Centrului dedicate limbilor engleza si germana.

Copiii vor fi incurajati sa parcurga temele individual, iar cadrul didactic (invatator ciclu primar) va interveni pentru a clarifica si consolida aspectele importante. In functie de ritmul activitatii si de timp, invatatorul va propune copiilor si exercitii suplimentare, din culegeri dedicate nivelului lor.

ORAR: zilnic, Luni – Vineri:

 • Clasele I - II, in intervalul 14:00– 16:30 | Pret: 500 RON 450 RON
 • Clasele III - IV, in intervalul 13:30 – 16:30 | Pret: 611 RON 550 RON

Preturi & Beneficii - Programele After School

 • Pretul Programului este fix, exprimat lunar si nu include cursuri/activitati de tipul celor Optionale;
 • Gustari cu fructe gratuit;
 • Din acest pret se scad DOAR Vacantele scolare si Sarbatorile nationale (cand programul After School nu va avea loc).
 • Nu se scad din pretul abonamentului zilele declarate libere de catre Guvern (ex: coduri meteo, punti cu Sarbatori legale) si absentele copiilor;
 • Cursantii After School beneficiaza de un Discount de 5% la Cursurile / Activitatile sustinute in cadrul Clublui Bufnita din Tei;
 • Se acorda discount 10% pentru frati/surori;
 • Nu se pot cumula mai mult de 2 Discounturi concomitent;
 • Nu asiguram transportul de la scoala;

Scoli in proximitatea Centrului Bufnita din Tei: Scolile Gimnaziale 190, 96, 99, 108, 129, 189, 113, 133, 194, Scoala Martisor, Colegiul Catolic Sf Iosif, Scoala Emil Racovita, Scoala Ionel Teodoreanu.

Preturile sunt exprimate lunar si au ca referinta un numar de 4 saptamani. Tariful redus reflecta discount-ul de 10% aplicat in cazul achitarii intergrale a abonamentului lunar in primele 7 zile calendaristice ale lunii de curs.

Locuri LIMITATE.

Ocuparea locurilor la Programul After School se va face in ordinea rezervarilor si a achitarii taxei de inscriere in cuatum de 100 RON. Taxa de inscriere nu este returnabila si reprezinta un cost unic cu materialele aferent intregului an scolar.


Centrul SUDULUI

Vezi AICI orarul complet pentru Centrul SUDULUI


Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. De acord