ORAR Centrul Sudului - tel. 0751.02.03.62 ORAR Centrul 13 Septembrie - tel. 0756.04.28.27

Cursuri de Programare, Web Design, Aplicatii, Grafica

Cursuri de Informatica

Cursul Tehnologie si Programare asteapta sa te inscrii

Grupa Mijlocie
Mijlocie
Grupa Mare
Mare
325 RON *325 RON *

290 RON

290 RON

*Se aplica termeni si conditii vezi detaliiSunt de acord ca Bufnita din Tei sa colecteze datele mele personale si sa ma contacteze prin email si telefonic in concordanta cu politica sa de protectie a datelor pesonale.Sunt de acord ca Bufnita din Tei sa colecteze datele mele personale si sa ma contacteze prin email si telefonic in concordanta cu politica sa de protectie a datelor pesonale.

IT-ul a devenit un adevarat univers: Programare, Web Design, Aplicatii, Baze de Date, Grafica si Design etc, iar pentru a patrunde in tainele sale este nevoie de mult mai mult decat joaca pe calculator.

Va propunem o noua abordare in predarea Cursurilor IT: copiii vor utiliza computerul ca pe un instrument suport in procesul de invatare interdisciplinara, consolidandu-si astfel cunostintele dobandite la materiile studiate la scoala.

Programe IT pentru grupe de 8-10 copii

Lucram in grupe de 8-10 copii si, ca atare, profesorul ii poate aloca fiecarui copil timpul de care acesta are nevoie.

Suntem in epoca digitalizarii. Nu putem nega acest stadiu al evolutiei umane; cum nu ii poti interzice copilului accesul la instrumentele digitale, catre care are o inclinatie innascuta. Ce poti face este ca prin cursuri IT sa il ajuti sa le utilizeze in folosul lui si in sprijinul viitoarei sale dezvoltari profesionale.

IT-ul este un domeniu vast si cerinta societatii actuale de oameni pregatiti in acest domeniu este uriasa. IT –ul are un caracter interdisciplinar, cunostiintele din acest domeniu fiind folositoare indiferent de inclinatia copilului.

Programele IT pentru copii

Prin Programele IT pe care le propunem urmarim dezvoltarea creativitatii copilului, incurajam comunicarea si relationarea prin realizarea de proiecte in echipa.

Initierea in operarea computerului se va face la nivelul varstei careia i se adreseaza si la nivelul achizitiilor pe care fiecare copil le poseda, in functie de varsta scolara la care se gaseste. Computerul este suportul cu ajutorul caruia aprofundam notiunile invatate la scoala.

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. De acord