ORAR Centrul Sudului - tel. 0751.02.03.62 ORAR Centrul 13 Septembrie - tel. 0756.04.28.27

Centre de Pregatire si Examinare Cambridge

Update 14 decembrie 2020

Cursul Limba Engleza asteapta sa te inscrii

Grupa Prescolari
Prescolari
Grupa Mijlocie
Mijlocie
Grupa Mare
Mare
328 RON *394 RON *394 RON *

295 RON

355 RON

355 RON

*Se aplica termeni si conditii vezi detaliiSunt de acord ca Bufnita din Tei sa colecteze datele mele personale si sa ma contacteze prin email si telefonic in concordanta cu politica sa de protectie a datelor pesonale.Sunt de acord ca Bufnita din Tei sa colecteze datele mele personale si sa ma contacteze prin email si telefonic in concordanta cu politica sa de protectie a datelor pesonale.

Examene Cambridge English – Sesiunea mai 2020

Categoria YLE (Young English Learners) cu cele 3 niveluri Starters / Movers / Flyers:

 • data: duminică 24 mai 2020
 • versiunea: Paper
 • termen limita de inscriere: VINERI, 24 APRILIE 2020
 • tariful de examinare: 275 RON

Nivelurile KET (A2) si PET (B1):

 • data: duminică 24 mai 2020
 • versiunea: Paper
 • termen limita de inscriere: VINERI, 24 APRILIE 2020
 • tariful de examinare: 360 RON pentru examenul KET si 460 RON pentru examenul PET

Pentru rezervarea unui loc se achita avans 100 RON.

Simulari examinare

In cadrul programului de pregatire a examenelor Cambridge, organizam trei sesiuni de simulare a examenelor astfel :

 • duminica, 23 februarie
 • duminica, 29 martie 2020
 • duminica, 10 mai 2020
 • tarif de examinare: 90 RON / 50 RON pentru cursantii Bufnita din Tei

Alege examenul care te intereseaza si Inscrie-te Acum!


De ce ar trebui sa ne inscriem copiii la examenele de atestat?

Certificatele Cambridge sunt recunoscute in tari din intreaga lume, la scoli, universitati sau la companii cu prezenta internationala. Sunt un tip de diplome care nu au un termen de “expirare” si sunt privite cu incredere de catre institutii educationale sau de catre angajatori. Certificatul Cambridge este una dintre cele mai utile atestate pe care copiii il pot avea in portofoliul lor educational, pentru mai multe sanse in viata si cariera.

Dar, pana sa ajunga acolo, copiii au nevoie de aceste atestate pentru a le certifica nivelul cu ocazia inscrierii in clasele cu predare intensiva in limba engleza (gimnaziu sau liceu) sau pentru echivalarea probei de limba straina din cadrul examenului de bacalaureat. In plus, elevii cei mai de succes sunt cei care fac fata cu brio examenelor diverse, cu atat mai dificile cand sunt sustinute intr-o limba straina; iar aceasta abilitate se obtine doar cu antrenament.

Examenele de atestare Cambridge sunt sustinute in fata unei echipe de examinatori independenti, pe care elevii nu i-au mai intalnit; examenele au 4 probe diferite: citire si intelegerea textului in limba engleza, scris, ascultare si conversatie in limba engleza. Corectarea lucrarilor se face conform standardelor Cambridge English Language Assessement UK, de catre profesori aprobati de acestia, iar diplomele poarta certificarea aceleiasi institutii recunoscute international.

Partenerul nostru, European Examinations Centre (EEC) este o institutie infiintata in anul 2011 si autorizata de Cambridge English Language Assessement sa furnizeze în Romania examenele de certificare a cunostintelor lingvistice pentru limba engleza si limba germana. Printre ultimele autorizari primite se regaseste cea de Authorized Platinum Exam Centre.

Pentru a pastra eficienta interactiunii pe parcursul cursului, numarul maxim de copii nu depaseste 10.

Vino la Bufnita din Tei si … descopera lumea!


22 septembrie 2019

Bufnita din Tei primeste acreditare cu drepturi depline - citeste mai jos detaliile

Bufnita din Tei este Centru de pregatire si examinare pentru Atestatele CAMBRIDGE.

Anul nou scolar incepe pentru noi cu vesti bune si recunoasterea eforturilor noastre de a imbunatati de la an la an cursurile pe care le oferim. Din aceasta toamna nu mai suntem doar centru pre-autorizat, ci Centru autorizat cu drepturi depline pentru pregatirea si examinarea in vederea obtinerii atestatelor Cambridge de limba engleza. Certificarea a fost acordata de European Examinations Centre, institutie autorizata de Cambridge English Language Assessement UK sa furnizeze in Romania examenele de atestare ale cunostintelor dobandite in studierea limbii engleze.

Cursuri de Limba Engleza la Bufnita din Tei
Cursuri de Limba Engleza la Bufnita din Tei

Suna complicat? Usor nu a fost 😊, nici pentru echipa Bufnita din Tei, nici pentru elevii nostri care au participat cu mari emotii, in mai 2019, la primul examen de atestat Young English Learners, organizat in Centrul Bufnita din Tei Sudului. Rezultatele cu punctaje maxime – 5 din 5 scuturi – au fost majoritare si sunt o bucurie pentru toti cei implicati: pentru copiii “nostri”, parintii lor care ii sustin si care au incredere in serviciile de educatie non-formala pe care le oferim de 5 ani deja; pentru profesoara noastra de la cursul de limba engleza, Oana Sava, care ii face pe copii sa respecte si sa iubeasca orele de engleza; si pentru Bufnita din Tei, pasionata de educatia facuta cu cap si din inima!

Bufnita din Tei va asteapta si in acest an la pregatirea pentru examenele Cambridge, la sesiuni de simulare a examenelor si la sesiunile de examinare pentru obtinerea atestatelor de limba engleza.

Vom anunta in curand calendarul nostru de examinari pentru anul scolar 2019-2020.


20 septembrie 2018

La Bufnita din Tei orice curs de limbi straine pentru copii se axeaza mai mult decat pe simpla insusire a vocabularului si a regulilor de sintaxa. O cunoastere buna a unei limbi straine include cunoasterea implicatiilor culturale ale acesteia, drept pentru care copilul va fi ghidat prin notiuni de istorie si literatura, abordare adaptata - bineinteles - categoriei de varsta.

Bufnita din Tei impreuna cu European Examinations Centre organizeaza anual urmatoarele categorii de examene:

 • Categoria YLE (Young English Learners) cu cele 3 niveluri Starters / Movers / Flyers
 • Nivelurile KET (A2) si PET (B1)
Cursuri de Limba Engleza la Bufnita din Tei
Cursuri de Limba Engleza la Bufnita din Tei

Cursuri de Limba Engleza

De ce un curs de Limba Engleza la Bufnita din Tei ?

 1. Pentru ca veti avea ocazia de a invata limba engleza de la un trainer care are experienta in lucrul cu copiii, pe metoda Cambridge;
 2. Cursurile se vor cladi pe suporturi si manuale de curs acreditate, de la edituri prestigioase precum Cambridge, Oxford, Macmillan;
 3. Metodele de predare sunt aliniate sistemului Cambridge English, adaptate pentru programele:
 • Young Learners (YLE) nivelurile Starters, Movers și Flyers;
 • English for schools si General English nivelurile Key, Preliminary, First;
 • Academic si Professional English, nivelurile CAE (Advanced English) si CPE (Proficiency English)

Examinare Cambridge

Doritorii vor putea sustine la Centrul nostru, la finalul acestui curs de limba engleza, examene pentru a obtine prestigioasele atestate Cambridge, valabile la nivel global pe timp nelimitat.


Stiai ca ?

 • Peste 380 de milioane de oameni vorbesc engleza ca limba materna ? Engleza este a treia limba ca numar de vorbitori nativi, dupa chineza mandarina si spaniola?
 • Intr-o zi obisnuita de scoala, aproximativ un miliard de oameni invata, intr-o forma sau alta, limba engleza ?
 • Engleza nu este limba oficiala nici in Statele Unite, nici în Regatul Unit ?
 • Daca se iau in calcul vorbitorii nativi si cei non-nativi, India are cel mai mare numar de oameni care vorbesc sau inteleg engleza ? Dupa India se afla Republica Populară Chineza.

La Bufnita din Tei, acest Curs de limba engleza se organizeaza in paralel cu derularea anului scolar si este structurat in module de la nivel incepator si pana la avansat.
Pentru a pastra eficienta interactiunii pe parcursul cursului, numarul maxim de copii nu depaseste 10.

Grupele se formeaza in urma unei testari initiale gratuite.

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. De acord